Modele inedite rochii

Rochiile de mireasă Albe cu detalii Negre: panglici, Flori sau fundiţe sau rochiile pur şi simplu Negre. Chiar Dacă Mireasa este asociată inevitabil cu Albul în cadrul tradiţiilor româneşti, negrul nu mai este de mult timp considerat nepotrivit printre viitoarele mirese. Mai ales în combinaţie cu accesorii argintii, strălucitoare, Care să refletent DIN preţiozitatea evenimentului. Rochii scurte DIN colectia noua LA FEMME! STIM ca Alegerea unei rochite scurte nu este foarte usoara, Dar cele regasite in colectia Noastra au fost alese ca tu sa FII speciala! Aici VEI Gasi numeroase modele de Rochii scurte Elegante, pentru Seara, modelul clasic de Rochy de mireasă este precursorul celuJe de Tip Prinţesă, în acest caz volumele şi detaliile fiind mai discret. Croiala rochiei se potriveşte oricărui Tip de siluetă, pornind de la CEA de pointe androgin şi pana la CEA de Tip clepsidră. Dacă Îţi doreşti o Rochy de mireasă clasică sofisticată, poţi alege un Model cu Accente de TUL sau dantelăpe umeri. Alege Rochii lejere în partea de Jos pentru a te putea mișca în voie în cazul în Care știi că VEI Juca un ROL în Ceremonia de Botez sau Dacă îi VEI ajuta PE părinți cu găzduirea evenimentului. Rochiile cu decolteu nu sunt potrivite pentru această ocazie, mai ales Dacă participi și la Ceremonia DIN biserică. Pentru un look chic, alege Rochii cu aplicații în partea Superioară, Cu Guler Tip bărcuță sau chiar volane. Rochiile cu croială de Tip sirenă sunt potrivite pentru persoanele cu Silueta în formă de clepsidră, care nu se sfiesc să-și arate wvncc voluptoase.

Acest Tip de Rochy este perfectă Dacă participi la o nuntă, o Petrecere de Botez sau chiar la o Petrecere festivă! Rochiţele de brides pot fi sclipitoare! Modelele de Rochii cu paiete variază-pot fi extravagante, bogate în texturi sclipitoare sau discret, sclipind timide în Lumina soarelui sau a reflectoarelor de PE ringul de dans. Strălucitoare și suprinzătoare, rochite pentru ocaziile speciale întrunește ACELE attribut de STIL care te ajută să te simți Centrul universului! Rochiile Aurii sau argintii cu paiete sau inserții DIN Tulle și dantelă sunt preferate pentru gale și petreceri grandioase, care au loc de obicei în locații sofisticate. MODELE de Rochii traditionale 1. Rochelle clasică de mireasă 2. rochié elegantă de printeza 3. rochia de Tip sirenă noile tendinţe 1. rochia de mireasă cu pene de struţ 2. Rochias de mireasă cu paiete 3.

Rochias luxuriantă cu dantelă 4. Rochias de mireasă Cu preţioase décorative 5. Pantalonii pentru Mireasa 6. O Rochy de Mireasa uimitor de Lungă 7. Rochii cu Guler DIN dantelă sau satin Culori în tendinţe 1. Tendinţe INEDITE 2. rotî de mireasă cu capă 3. Funda la rochía de Mireasa 4. rogué de mireasă în forma trapezului 5. Tinuta de mireasă inspirată de sălile de judecată Rochiile sunt unele dintre cele mai importante articole vestimentare DIN garderoba unei femei, deoarece, alese corect, pot oferi feminitate, eleganta si o Nota de rafinament.

Pentru a avea intotdeauna un modèle potrivit oricarui Context si eveniment, ITI Punem la dispozitie cea mai recenta colectie la femme ce cuprinde o Gama Vasta de modele de Rochii pentru DAMA confisate DIN materiale pretioase. De asemenea, ne Propunem sa ne adaptam tuturor gusturilor si cerintelor féminin, astfel INCAT orice femeie sa beneficieze de o Paleta cromatica diversificata. In magazinul nostru en ligne VEI regazéi rochite in culori clasice, precum modelele Albe, Negre sau rosii, cat si Culori mai indraznete, cum ar fi albastrul, verdele sau diverse asocieri cromatice si imprimeuri.